dit spookten jouw favo celebs uit op Valentijnsdag


Er was weer heel wat te vieren op Valentijnsdag. Romantiek, snoepjes in hartvorm en de liefde tussen vriendinnen. Galentine’s day was een heuse happening dit jaar. Wat spookten je favoriete celebrities uit eigenlijk? Dat zie je hier.

Van Taylor Swift en Travis Kelce hebben we na de Super Bowl wel even genoeg. Het is tijd om een lichtje te schijnen op wat andere celebs.

Kourtney Kardashian & Travis Barker

Bij romantische beelden van Valentijnsdag 2023 schreef Kourtney de caption ‘One year ago today ❤️’, wat Travis aanvulde met de comment ‘We made baby Rocky 🖤’. We horen het je denken: wát zoet.

Mariah Carey & Ariana Grande

Geen romantisch koppel, wel een goede mix van twee iconen. Deze twee dames gebruikten de dag van de liefde om hun nieuwe samenwerking aan te kondigen. Yes, and?

Victoria & David Beckham

Dit bekende echtpaar steekt hun liefde voor elkaar nooit onder stoelen of banken, maar dit jaar kregen we van Victoria beelden van een heel andere David, dan die we kennen van het voetbal en de haargel. Hij blijkt een echte cowboy. En wat geef je een cowboy voor Valentijnsdag? Als we de stories van Vic mogen geloven: een vakblad voor pluimveehouders.

Beyoncé

Zoals we van Queen B gewend zijn, trakteerde zij ons op een paar frivole kiekjes. Deze keer in een country geïnspireerd setje, dat helemaal past bij haar aankomende nieuwe album Texas Hold’em.

Bettina Holwerda en Jim Bakkum

Ook de Sandy en Danny van de lage landen deelden een schattig plaatje.

Selena Gomez

Wat Selena en haar nieuwe vriend Benny Blanco uitspookten op v-day, daar komen we nooit achter. Wel plaatste Selena een dag eerder een aantal foto’s met haar ‘beste vriend’.

Hailey Bieber & Justin Bieber

Waren Justin Bieber en Hailey samen bij In-n-out? Het houdt de fans bezig in de comments.

Lady Gaga

Gaga bracht Valentijnsdag door in de studio. Het wordt geen rock album, wat wel?

Valentijnsdag voor Barry Keoghan

De Saltburn-acteur lag niet ergens in een badkuip aan het putje te lurken, maar bleek gewoon op de bank te zitten.

Single op Valentijnsdag? Wij delen de leukste tips voor een dag vol zelfliefde

https://www.nsmbl.nl/celebs-op-valentijnsdag/