Dit is waarom Nicola Peltz de 50ste verjaardag van Victoria Beckham oversloeg


Dit weekend vierde Victoria Beckham haar vijftigste verjaardag bij private members club Oswald’s in Londen. De gastenlijst barstte van de sterren, maar één iemand schitterde in afwezigheid. Schoondochter Nicola Peltz was er niet bij – en dit is de reden.

Van Gordon Ramsay tot Rosie Hunington-Whiteley: het feest was bezaaid met beroemdheden. Dat kan ook niet anders, bij de verjaardag van zo’n superster. Toch bracht Nicola Peltz de avond door met haar eigen superster.

Nicola Peltz skipt verjaardag van Victoria Beckham om bij oma te zijn

De vrouw van Brooklyn Beckham, Nicola Peltz, deelde zaterdag op haar Instagram Story dat ze het feest oversloeg om tijd door te brengen met haar oma. Ze deelde een schattig kiekje van zichzelf terwijl ze de oudere vrouw – die haar bruidsmeisje was op haar bruiloft met Brooklyn – omhelsde en schreef: “My world in my arms.” Te lief!

Instagram @nicolapletzbeckham

In de volgende story wenste ze haar schoonmoeder een fijne verjaardag. Dat deed ze met een foto van de gehele familie Beckham op het feest in Londen, met daarbij de tekst: “Happy Birthday to my beautiful MIL @victoriabeckham. I’m so sad I’m not there to celebrate you and hug you! Sending all my love from me and Naunni.”

Geen sprake van ruzie

Toen bleek dat Nicola niet aanwezig was op het feest van Vic, dachten velen meteen aan de feud die de twee naar verluid hadden. Tijdens de voorbereidingen van de bruiloft van Brooklyn en Nicola, zou Victoria niet op één lijn liggen met haar schoondochter. “They can’t stand each other and don’t talk,” vertelde een insider destijds.

Van ruzie is nu allang geen sprake meer. Al heeft Nicola de geruchten altijd ontkend. En dat Nicola niet bij het feestje was, had niets met Victoria te maken, maar alles met haar familie.

https://www.nsmbl.nl/dit-is-waarom-nicola-peltz-de-50ste-verjaardag-van-victoria-beckham-oversloeg/