Deze 6 shockerende onthullingen doet Britney Spears in haar boek


Britney Spears heeft nogal wat bewogen jaren achter de rug. Na jarenlang onderdrukt te zijn werd het curatorschap van haar vader Jamie Spears eindelijk beëindigd en nog niet zo kort geleden kwam het nieuws naar buiten dat Britney Spears en Sam Asghari gaan scheiden.

Maar nooit eerder vertelde Britney Spears zelf over haar leven. In haar boek The Woman in Me vertelt de 41-jarige zangeres eindelijk haar kant van het verhaal en dit zorgt voor nogal wat shockerende onthullingen.

Britney Spears doet shockerende onthullingen

Net als bij veel andere celebrities gaan er al jaren verhalen rond over Britney Spears. Iedereen heeft al die jaren altijd een mening over de zangeres gehad en daar moest ze maar gewoon mee leven. Hierdoor hebben wij en misschien ook jij een bepaald beeld van Britney, maar daar brengt de zangeres voor het eerst iets tegenin met haar nieuwe memoir The Woman In Me, waarin ze veel zaken rechtzet en ook wat shockerende onthullingen doet. Wij zetten de 6 meest shockerende onthullingen voor je op een rij:

1. Zowel Justin Timberlake als Britney Spears ging vreemd

In de videoclip voor Cry Me A River suggereert Justin dat Britney ontrouw was tijdens hun relatie. Hoewel de zangeres dit niet ontkent (ze ging naar bed met choreograaf Wade Robson na een avondje uit), vertelt ze wel dat er twee kanten aan het verhaal zitten. Niet alleen zij, maar ook hij ging namelijk vreemd tijdens hun relatie. Met wie Justin Timberlake precies vreemdging wil Britney echter niet zeggen, aangezien deze bekende vrouw nu een gezin heeft. Maar dat het gebeurde was volgens Britney meer dan duidelijk.

2. Britney Spears was bang dat haar familie haar tijdens het curatorschap wilde vermoorden

In The Woman In Me beschrijft ze een incident waarbij ze probeerde een telefoon mee te smokkelen om iets van haar vrijheid terug te krijgen. Helaas mislukte dit plan doordat de zangeres keer op keer werd betrapt. “Nadat ik op een brancard was vastgebonden besefte ik dat ze me fysiek konden tegenhouden wanneer ze maar wilden. Ze zouden me kunnen vermoorden, dacht ik. Ik begon me zelfs af te vragen of ze me daadwerkelijk wilden vermoorden,” schrijft Britney.

Pete Davidson wil daten met Britney Spears, hun vrienden hebben mixed feelings

3. Ze onderging een ‘pijnlijke’ verborgen abortus tijdens haar relatie met Justin Timberlake

Britney onthult in haar boek dat ze op 19-jarige leeftijd zwanger werd van Justin Timberlake. “Het kwam als een verrassing, maar ik vond het geen drama,” schrijft de zangeres. Zij zag een gezin met Justin wel zitten, aangezien ze dit in de toekomst toch voor ogen had, maar Justin zag dit anders. Britney schrijft in haar boek namelijk dat hij bepaald niet blij was met de zwangerschap.

“Als hij geen vader wilde worden, had ik niet het gevoel dat ik veel keuze had. Ik had geen zin hem te dwingen tot iets wat hij niet wilde. Dus, en dat zullen mensen me vast kwalijk nemen, ging ik ermee akkoord het kind niet te krijgen,” schrijft ze.

4. De echte reden waarom Britney Spears haar hoofd kaalschoor in 2007

Veel mensen dachten dat Britney Spears gek was geworden toen ze in 2007 haar hoofd kaalschoor. In haar boek laat Britney weten dat het afscheren van haar haar een manier was om Fuck You te zeggen tegen de wereld. Ze had genoeg van alle ogen en meningen die al die jaren op haar gericht waren en die haar het gevoel gaven dat ze het nooit goed deed.

5. Daten onder vreselijke omstandigheden

Britney Spears is altijd een hele knappe vrouw geweest. Dit viel niet alleen ons op, maar ook mannen om haar heen. De zangeres werd dan ook geregeld mee op date gevraagd, maar ze onthult in haar boek dat dit geen pretje was voor haar tijdens haar curatorschap.

Zo vertelt Britney dat als een man met haar op date wilde, er een complete achtergrondcheck naar hem werd gedaan, dat hij een geheimhoudingsverklaring moest tekenen en een bloedtest moest doen van haar vader. “voorafgaand aan een date bracht Robin de man op de hoogte van mijn medische en seksuele geschiedenis. Laat ik duidelijk zijn: dat was nog vóór het eerste afspraakje. Het was allemaal zo vernederend,” voegt ze eraan toe.

6. Britney Spears was bijna van een klif afgereden met haar ex-vriend Adnan Ghalib

Britney werd regelmatig door de paparazzi gevolgd. In 2008 had ze een relatie met een van deze fotografen, genaamd Adnan Ghalib. Toen zij op een dag werden achtervolgd reed Britney vlak lang de afgrond van een klif, toen ze besloot een volledige draai van 360 graden te maken. De achterwielen van de auto bleven maar net op het randje van de klif staan, waardoor ze ontzettend veel geluk hadden dat ze niet de afgrond waren ingestort. “Ik voelde me heel erg levend,” schrijft ze over deze situatie.

Britney Spears gaat scheiden: dit eist ex Sam Asghari allemaal van de zangeres

https://www.nsmbl.nl/6-shockerende-onthullingen-britney-spears-the-woman-in-me/