Jullie trouwdag is een prachtige dag die helemaal in het teken staat van de liefde tussen jullie samen. Op deze dag zijn jullie het middelpunt van alle aandacht. Heel bijzonder natuurlijk, maar dan wil je er ook wel perfect uitzien. Het is dan ook niet zo gek dat iedere bruid droomt van een prachtige bruiloft met een waanzinnige outfit. Traditiegetrouw kiezen veel bruiden nog steeds voor een witte trouwjurk, maar je outfit is niet compleet zonder de juiste accessoires en de perfecte lingerie. Goede trouwlingerie zorgt ervoor dat je trouwjurk nóg beter op je lichaam aansluit.

Als er ooit een moment is dat je lingerie perfect moet zijn, is het wel op je trouwdag. Je wilt lingerie die je zelfvertrouwen geeft, die mooi is, die past bij je trouwjurk en die ook nog eens comfortabel zit. Alleen hoe kies je de juiste lingerie uit voor jullie bruiloft?

Trouwlingerie voor je speciale dag

Je trouwdag is een mooie, maar ook een lange dag. Dan wil je lingerie die lekker zit en waar jij je fijn in voelt. Om te bepalen wat de juist lingerie is, moet je kijken naar je eigen lichaam. Welke lingerie ondersteunt jouw natuurlijke vormen het best? Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk om je lingerie aan te passen aan je trouwjurk. Bij een strapless jurk is een strapless bh of bustier nodig. Bij een strakke jurk is naadloos ondergoed heel fijn, zodat je nergens randjes van je lingerie kunt zien. En heb je een trouwjurk met een open rug? Ook dan is het belangrijk om goede lingerie te kiezen die niet zichtbaar is. Overigens hebben veel trouwjurken tegenwoordig een ingebouwde bh. Hierdoor hoef je lang niet altijd een bh te dragen onder je trouwjurk.

Natuurlijk is ook je eigen smaak erg belangrijk, kies vooral lingerie uit waar jij je sexy in voelt. Overigens kan het zo zijn dat de beste lingerie voor onder je trouwjurk niet perse de mooiste lingerie is voor de huwelijksnacht. Hier zou je dus ook een extra setje voor kunnen kopen. Voor de huwelijksnacht hoef je dan ook niet naar een bruidswinkel te gaan om lingerie uit te kiezen. Je kunt ook een combinatie van comfort en stijl vinden in bijvoorbeeld Hema lingerie.

Tips voor het vinden van de perfecte trouwlingerie 

Zorg dat je op tijd begint met het zoeken naar de perfecte trouwlingerie. In de bruidswinkel kunnen ze hier advies over geven. Pas je trouwlingerie ook altijd in combinatie met je trouwjurk zodat je zeker weet dat er geen randjes zichtbaar zijn en alles goed zit. Heb je meerdere jurken uitgekozen voor de bruiloft? Dan kan het handig zijn om ook meerdere lingeriesetjes uit te kiezen. En denk ook zeker aan een mooie pyjama dames voor je huwelijksnacht. Het belangrijkste is dat je je de hele dag door comfortabel voelt en dat kan alleen als je alle onderdelen van je outfit met zorg uitgekozen hebt.