De mooiste sportkleding om je goede voornemens in vol te houden


De goede voornemens staan voor veel mensen in het teken van gezondheid. Regelmatig sporten, voedzamer eten en meer aan onze mentale gezondheid denken. Kortom: beter voor onszelf zorgen. Maar laten we eerlijk zijn, zo’n healthy lifestyle is toch net iets beter vol te houden in stijlvolle sportkleding?

Om samen jouw sportieve ensemble voor 2024 samen te stellen, hebben wij alvast de mooiste sportkleding voor je verzameld.

STRONGER High waist trainingslegging met jacquard dessin – €79

Een fijne sportlegging is onmisbaar. De leggings van STRONGER zakken niet af dankzij het handige elastiek aan de bovenkant van de band. Kost even een paar centen, maar dan heb je wel een legging waar je vaak naar zult grijpen.

Sportkleding 2024
de Bijenkorf

Adanola Ultimate Branded Mesh Back Bra – €43,95

Voor de mooiste sportbh’s en -tops moet je bij Adanola zijn. Dit merk maakt comfortabele item die je draagt tijdens het sporten, maar ook op ieder ander moment. Wij zij fan van deze top, die zich deze zomer ook perfect leent voor naar een festival.

Sportkleding 2024 (1)
ADANOLA

Adanola ADA Oversized Hoodie – €75,95

Ook voor comfortabele, stijlvolle hoodies ben je bij Adanola aan het juiste adres. Deze trek je aan na je favoriete sportlesje of lekker op de luie zondag.

Sportkleding 2024 (2)
ADANOLA

Lululemon Align Mini-Flare Legging – €118

Voor de yogaliefhebbers heeft Lululemon de fijnste leggings. Deze zomer opende het merk een winkel in Amsterdam, maar als je geen zin hebt om erop uit te gaan, dan bestel je de geliefde yogapants ook gemakkelijk op Zalando.

cadeaus sportief (5)
Zalando

Nike Yoga Swoosh Licht gevoerde sport-bh – €30,47

Niets is zo vervelend als een bouncende boezem tijdens het sporten. Daarom is een fijne sport-bh geen overbodige luxe. Deze van Nike houdt alles netjes op z’n plek en ziet er ook nog eens fantastisch uit.

cadeaus sportief (6)
Nike

Nike Running Division Therma-FIT ADV AeroLoft – €99,99

De naam klinkt ingewikkeld, maar in simpele woorden: dit is een hardloopbodywarmer. En niet zomaar een. Deze Therma-FIT ADV AeroLoft hardloopbodywarmer is ontworpen voor koude runs en levert strategische warmte in een flexibel pakket. Een mix van gerecyclede eendendons en Thermore® Ecodown® vezels zorgen overal voor lichtgewicht, hoogwaardige isolatie.

Sportkleding 2024 (3)
Nike

Liever je financiën laten groeien dit jaar? Dan hebben we hier nog een aantal effectieve voornemens voor je.

https://www.nsmbl.nl/de-mooiste-sportkleding-2024-goede-voornemens/