Bruiloft springkussen: 5 Redenen om te huren


Denk je dat springkussens alleen leuk zijn voor kinderfeestjes? Think again! Ook op jullie bruiloft kan een springkussen eigenlijk niet ontbreken. Waarom? Er zijn heel wat redenen om een opblaaskasteel of luchtkussen te huren voor jullie trouwdag. Wij noemen er hier 5! 

Springkussens kunnen gehuurd worden voor evenementen en dus ook voor jullie bruiloft. Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt wanneer jullie bezig zijn met de voorbereidingen, maar een springkussen kan echt iets toevoegen aan jullie bruiloft. Wij geven je 5 redenen waarom jullie er beslist één moeten huren:

#1 Een luchtkussen huren is ideaal voor de kinderen op de bruiloft

Komen er veel kinderen op jullie bruiloft? Heel leuk en gezellig natuurlijk, maar dan is het wel handig om voor wat vermaak te zorgen, anders gaan ze zich snel vervelen. Met een springkussen hebben de kids eindeloos speelplezier en hebben de volwassenen ondertussen tijd voor een lekker drankje.

#2 Een wit springkussen huren is leuk voor de foto’s

Willen jullie graag wat spontane en originele foto´s laten maken door de fotograaf? Een springkussen leent zich hier goed voor! Jullie zullen samen veel plezier hebben tijdens het rondspringen in jullie trouwjurk en nette pak en dat straalt van de foto´s af! Ook van de gasten kunnen wat spontane foto’s worden gemaakt terwijl ze lekker aan het rondspringen zijn. Dit is leuk als afwisseling in het trouwalbum.

#3 De gasten zullen zich geen moment vervelen

Zijn jullie lang weg voor het maken van de trouwfoto´s? Of nemen de felicitaties veel tijd in beslag? Wanneer je een springkussen neerzet, hoef je je geen zorgen te maken over de gasten. Zij vermaken zich wel! Bovendien is het meteen een leuke manier voor de gasten om met elkaar in contact te komen.

#4 Een wit opblaaskasteel is prachtig als decoratie

Misschien denk je bij springkussens vooral aan opvallende gevaartes in felle kleuren, maar dat kan gelukkig ook heel anders! Een wit springkasteel ziet er bijvoorbeeld al veel mooier uit. Daarnaast kun je zelf ook nog allerlei soorten decoratie toevoegen, zoals bijvoorbeeld mooie bloemen. Hiermee maak je van jullie springkussen een echte eyecatcher op de bruiloft.

#5 Een springkussen maakt jullie bruiloft onvergetelijk

Kinderen die zich heerlijk uit kunnen leven, tranen van het lachen wanneer jullie zelf een poging doen rond te springen in jullie trouwkleding en gasten die met een paar drankjes op het springkasteel betreden: een springkussen zorgt voor onvergetelijke momenten! Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt tijdens de voorbereidingen, maar een springkussen is zeker een originele toevoeging voor jullie trouwdag.https://bruiloftinspiratie.nl/springkussen-bruiloft/